Welkom bij Duinblick B&B – Wordt momenteel verbouwd. Heropening later dit jaar.

Verplichte velden zijn gekenmerkt met *

Het verhaal van Duinblick

Ik, Michel Janssen, heb per 15-01-2019 de B&B Duinblick aan de Ruijslaan 19 in De Koog (Texel) overgenomen van Kitty Mulder. Tot 01-10-2018 heeft zij de B&B met volle inzet gedraaid en haar gastenwaarderingen waren altijd hoog, in 2018 zelfs een 9.1 op Booking.com. Ik zal mijn uiterste best doen om dat te evenaren.

Zoals u aan deze site al kunt zien wordt het pand met de B&B erin, eerst grondig verbouwd, zowel van binnen als van buiten. Als het ware komt er een nieuw pand te staan. U begrijpt, dat kost tijd. De vereiste vergunningen zijn inmiddels door de architect (Natrufied Architecture te Bergen) aangevraagd en de aannemer (Duinbouw te Texel) begint daarna zo snel mogelijk. De planning is dat de B&B deze zomer haar deuren zal openen.

Ik ontvang u graag als gast in mijn “design” B&B Duinblick. De kamers zijn voorzien van alle gemakken en beschikken over een eigen badkamer.

Vriendelijke groeten,
Michel Janssen

Voor uw comfort

Onze missie is het aanbieden met aangename vakantiemomenten en herinneringen. Onze service zal de droom van een perfecte vakantie voor elke gast laten vervullen.

Neem contact met ons op

Elk moment van uw vakantie is belangrijk voor ons en daarom willen wij er zeker van zijn dat u van uw verblijf in Duinblick heeft genoten. Laat uw feedback achter om ons te helpen beter te worden of deel uw zonnige herinneringen en vakantie-ervaringen.

We waarderen en verwelkomen graag uw mening en opmerkingen!

Locatie

Ruijslaan19
De Koog, Texel
The Netherlands

Reserveringen

+31 6 53602376